Blog

Miért van szükség a kútoszlopok átvizsgálására?

benzinkút karbantartás

Akik üzemanyagtöltő állomást üzemeltetnek, rendkívül fontos jogszabályoknak kell eleget tenniük. Emellett a szakmai elvárásokról sem szabad megfeledkezniük, hiszen csak így tudnak kifogástalan színvonalú szolgáltatást kínálni a vevőknek.

Az egyik ilyen lényeges elvárás a kútoszlopok átvizsgálása is. Ezt adott időközönként, az előírásokban foglaltak szerint kell beiktatniuk az üzemeltetőknek. Nem kérdés, hogy olyan személyeknek kell ezt végezni, akiknek megvannak ehhez az engedélyeik, és természetesen a kellő rutinjuk is.Bővebben…

Benzinkutak javítása, karbantartása a sofőrök kifogástalan kiszolgálásáért

benzinkutak javítása, benzinkút karbantartás

Üzemanyagtöltő állomás biztonságos működéséért felelős? A problémák elkerülése, és a járművezetők elégedettsége érdekében szükség van a benzinkút karbantartására.

A kényelmes és gyors közlekedésre szolgáló járművek működtetéséhez nélkülözhetetlen az üzemanyag. Fontos, hogy elérhetőek legyenek a benzinkutak, és problémamentesen üzemeljenek. Hatalmas mennyiségű üzemanyagra van szükség, hiszen folyamatosan érkeznek az autók, és más közlekedési eszközök is. Bővebben…

Mikor fontos és hogyan oldjuk meg egyszerűen a tartálytisztítást?

Tartálytisztítás

Veszélyes folyadékok tárolására alkalmas eszközökkel dolgozik? Átalakításra vagy termékváltásra készül? Bízza ránk a szakszerű, precíz tartálytisztítást!

A különböző anyagok tárolására alkalmas szerkezetekre nagy szükség van minden területen. Számos esetben kerül sor veszélyes folyadékok, olvadékok elhelyezésére, amelyeknél kiemelt figyelemre van szükség. Az éghető, gyújtó hatású, mérgező, maró termékek könnyen okozhatnak súlyos károkat, ezért csak a szabályok szerint tárolhatóak és használhatóak. Bővebben…

A benzinkút építés és a környezetvédelem

benzinkút építés

A benzinkút építés egyike azoknak a projekteknek, amiket szigorú szabályok kötnek. Egy robbanásveszélyes és gyúlékony anyagokat tároló helyszínre ez fokozottan igaz.Bővebben…

A tartálytisztítással pénzt is spórolhat

Tartálytisztítás

Szeretné, ha tartályai sokáig gond nélkül használhatók lennének? A tartálytisztítással sokat segíthet a tartósságukon, keressen a szakszerű munkáért!

A tartályokban nagyon sokszor veszélyes anyagokat tárolnak, olyanokat, amik a berendezések anyagára nézve is kockázatokat jelenthetnek. Ez különösen akkor okoz problémát, ha nem eléggé szakszerűen történik a tartálytisztítás, ugyanis ennek folyamán lehet teljeskörűen eltávolítani a veszélyes anyagokat, szennyeződéseket.

A tartálytisztítás nem csupán a szabályok betartása miatt fontos szempont, hanem azért is, hogy a vállalkozásokat ne érjék anyagi hátrányok.Bővebben…

2024-ben is bekerült a Triász-95 Kft. a pénzügyileg legstabilabb cégek közé

 

 

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a TRIÁSZ-95 Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Bővebben…

Benzinkút építés és karbantartás szakszerűen, az előírások szerint

benzinkút építés

Üzemi benzinkútra van szükség? Töltőállomás létesítését tervezik? A benzinkút építésével megbízhatják nagy múlttal, tapasztalattal rendelkező cégünket.

Az áru- és a személyszállítás alapvetően fontos minden országban. A mezőgazdaság, az ipar, és a különböző szolgáltatók a közlekedés segítségével tudják a termékeiket eljuttatni a megfelelő helyszínekre. A közúti forgalomban résztvevő gépjárművek üzemellátása nélkülözhetetlen, ezért szükség van a benzinkút építésre. Bővebben…

Tartályhitelesítés a szabályok szerint, egyszerűen és gyorsan

3d lézer tartályhitelesítés

Töltőállomás vagy más tároló létesítmény problémamentes működtetéséért felelős? A szabályok szerint történő tartályhitelesítés fontos, amit felkészülten vállalunk.

A különböző anyagok biztonságos tárolása elengedhetetlen minden területen. Veszélyes, folyékony termékek esetén főként szükség van a körültekintő eljárásra. Ha az előírt szabályok szerint kerül sor a raktározásra, a mozgatásra, a szállításra, majd a felhasználásra is, akkor elkerülhetőek a problémák. Ennek érdekében azonban tisztában kell lenni az előírásokkal, és nélkülözhetetlen a szakszerű munkavégzés. Bővebben…

Szakszerű tartályvizsgálat a problémák elkerülése érdekében

tartályvizsgálat

Folyadékok, olvadékok gondos tárolásáért felelős, amelyek a környezetbe jutva károkat okozhatnak? Bízza ránk a szakszerű tartályvizsgálatot a biztonság érdekében!

Különböző folyadékok, és egyéb anyagok előállítására, majd szállítására, tárolására kerül sor világszerte. Ha ezek veszélyt jelentenek, ugyanis éghetőek, gyújtó hatásúak, maróak, mérgezőek, akkor kiemelt figyelmet szükséges fordítani az elhelyezésükre. Bővebben…

Légszennyezés mentes tartályszellőzetetés Ecofilterrel!! Nincs benzingőz, nincsenek toxikus gázok a tartályon kívüli munkaterületen!

Az Ecofilter használatának célja az illékony szerves vegyületeket tartalmazó tartályok biztonságos és környezetbarát szellőztetése egy olyan eljárással, mely teljes egészében eltávolítja a robbanásveszélyes gázokat a rendszerből a tartályon végzett karbantartási, tisztítási vagy javítási munkálatok megkezdése előtt.

A leürített, szerves illékony vegyületet tartalmazó tartályok légterét ezen berendezés segítségével mentesítjük a veszélyes gázoktól úgy, hogy azok nem kerülnek a környezetbe, így a korábban ebből eredő baleset előfordulásának esélyét, az esetleges egészségkárosodást és a környezetterhelést (légszennyezést) szüntetjük meg.

November 14-én Ecofiter technológiai bemutatót tartottunk a MOL Zrt. munkatársainak Kendersen. Az eseményen részt vettek a MOL Zrt. karbantartási, munkabiztonsági és beszerzési részlegének képviselői, valamint a Gia Hungária Kft. munkatársa is. Büszkék vagyunk rá, hogy a bemutató során dokumentált kontroll mérési adatatok is igazolták az eljárás hatékonyságát, ugyanis az Ecofiter szellőztető berendezés használata után a benzines tartály felnyitásakor 0% ARH-t mutattak a műszerek, vagyis a tartály légtere és annak környezete tökéletesen biztonságos munkaterületté vált!

Az eljárás előnyei:

  1. Az eljárással egy teljesen zárt, nyomástartó rendszert képezünk, amellyel a tartály benzingőz tartalmát a 0%-ra csökkentjük. Az szellőztetés előtt a rendszert mechanikailag csak egyszer, minimálisan bontjuk meg, amikor a tartályból kiszívjuk a maradék üzemanyagot, amely kibocsájtás megfelel egy tankolás által a légtérbe kerülő benzingőznek.
  2. 0% benzingőz és egyéb toxikus gáz emisszió a szellőztetés során, nincs környezetszennyezés és egészségkárosító hatás.
  3. 0% robbanásveszély, teljes munkabiztonság.
  4. A töltőállomás a szellőztetés alatt is zavartalanul üzemelhet.
  5. Nincs bevétel kiesés vagy a munkálatok miatt elveszített klientúra.
 

Az Ecofilteres tartályszellőztetés során a töltőállomás zavartalanul üzemelhet!