Cégünkről

TRIÁSZ-95 Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. története 1994. november 15-én kezdődött. Társaságunk névválasztásával tükrözni kívántuk, hogy három szakember gazdasági és szakmai összefogásával született meg a TRIÁSZ, mely 1995 óta mára a szektor egyik legkeresettebb és legmegbízhatóbb szolgáltatójává nőtte ki magát.
Hosszútávú, sikeres partnerkapcsolatok ápolásával, megfontolt beruházásokkal, biztos munkahelyteremtéssel és környezetbarát technológiák kialakításával, célunk olyan értékek megteremtése, mely mind gazdaságilag, mind a társadalmi felelősségvállalás tekintetében, illetve a környezetünkre nézve is hosszú távon fenntartható és példaértékű.

Igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat?  Kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken!

A TRIÁSZ-95 Kft. tevékenységi területére mindenkor érvényes nemzeti műszaki szabványok, továbbá részletesen dokumentált módszerek szigorú betartásával és betartatásával biztosítja a szolgáltatás megbízhatóságát és magas minőségi szintjét, amelyek kiterjednek az éghető, gyújtó hatású, maró és mérgező folyadékok és olvadékok tárolótartályainak tisztításárajavítására és felülvizsgálatára, helyszíni technológiai szerelésére, kisegítő tevékenységként a veszélyes hulladékok szállítására.

Minőségpolitikai Nyilatkozat

Tevékenységünk:

Mindezen tevékenységek gyors, szakszerű és biztonságos végzéséhez a következő eszközökkel rendelkezünk:

 • RÁBA (tartálytisztító)
 • RENAULT MASCOT (tartálytisztító)
 • IVECO ADR-es (tartálytisztító- veszélyes hulladékszállító)
 • 3 db szervíz gépkocsi
 • frisslevegős légzésvédő berendezések
 • légtérelemző készülékek
 • UH falvastagság mérő berendezések
 • szellőztető ventillátorok
 • nagyteljesítményű homokszóró és mobil gőzfejlesztő
 • ipari festékszóró
 • nagynyomású melegvizes és hidegvizes mosóberendezések
 • hegesztő berendezések
 • egyéb speciális eszközök és berendezések állnak rendelkezésünkre.

Többet szeretne megtudni tevékenységeinkről, és a munkák során használt eszközeinkről? Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!

Rendelkezünk az MKEH Mérésügyi és Műszaki Biztonsági Hatóság által használati etalonná minősített, hitelesített átfolyás mérőkkel, mellyel földalatti és földfeletti tartályok hitelesítését végezzük.
Megállapodásunk van az MKEH Mérésügyi és Műszaki Biztonsági Hatósággal, mely felhatalmaz minket a hitelesítésben való közreműködésre, valamint kútoszlopok javítás utáni hitelesítést helyettesítő minősítés végzésére.

Minősítési, minőségbiztosítási és ellenőrzési rendszerünk:

Az immár 27 éve ezen a területen működő cégünknél dolgozó munkatársainak szakmában szerzett tapasztalata, képzett, felelős műszaki, irányító és végrehajtó személyzete, valamint működőképes, dokumentált MSZ EN ISO 9001: 2015 szabványnak megfelelően kialakított és működtetett minőség irányítási rendszere garantálja az általunk elvégzett munkák
szakszerűségét, minőségét, biztonságát és versenyképes árait.
Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink nagy része velünk dolgozik fennállásunk óta, mely nagyban hozzájárul a szakszerű, minőségi munkavégzéshez.

Szakmai minősítésünk:

A TÜV Rheinland InterCert Kft. által, a többször módosított 1/2016. (I.5.) NGM rendelet alapján lefolytatott minősítési eljárást követően kiadott Alkalmassági Tanúsítványaink alkalmassá minősítik a Társaságunkat veszélyes (éghető, gyújtó hatású, maró és mérgező) folyadékok és olvadékok tárolására szolgáló tartályok helyszíni technológiai szerelésére, tisztítására, javítására, szivárgásvizsgálatára és időszakos vizsgálatára.
Tanúsítja továbbá, hogy cégünk a 3/1998. ( I.12.) IKIM rendelet 1. sz. mellékletében meghatározott, az ISO 3834-2 szabvány szerinti hegesztéssel kapcsolatos teljes körű minőségi követelményeket teljesíti.
Ezen Tanúsítványok alapján a MAGYAR KERESKEDELMI ENGEDÉLYEZÉSI HIVATAL Piacfelügyeleti és Műszaki Felügyeleti Hatósága az  1/2016. (I.5.) NGM rendelethez kapcsolódó tevékenységekre, valamint 3/1998. (I.12.) IKIM rendelet szerint hegesztett szerkezetek gyártására, tanúsított hegesztés technológiával ömlesztő hegesztés végzésére Társaságunkat nyilvántartásba vette.
A tevékenységeink végzéséhez a vonatkozó rendeletekben előírt érvényes engedélyeinket, tanúsítványainkat, határozatokat itt, vagy az engedélyek, tanúsítványok menüpont alatt megtekintheti.

Tagjai vagyunk a Magyar Tartálytechnikai Szövetség szakmai és érdekképviseleti szervezetének.

Gazdasági minősítésünk:

Örömmel tájékoztatjuk régi és leendő ügyfeleinket, hogy cégünk az előző évek eredményeihez hasonlóan idén is bekerült hazánk legmegbízhatóbb vállalkozásai közé.

Elnyertük a Dun & Bradstreet “AAA” minősítést!

A Dun & Bradstreet nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a TRIÁSZ-95 Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Az „AAA” Tanúsítvány birtokában lenni nemcsak azt jelenti, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony, hanem dicsőség is, kiváló eszköz arra, hogy jelezzük szállítóink és megrendelőink felé pénzügyi megbízhatóságunkat, megmutassuk versenytársainknak vagy akár külföldi partnereinknek, hogy a magyar piacon milyen stabil szereplők vagyunk. Ezen kívül bizalmat kelt munkavállalóinkban, jelezheti megrendelőinek, hogy a cégünk rendkívül alacsony kockázatú, elismert, megbízhat, hitelképes vállalat, érdemes velünk üzletet kötni. Dun & Bradstreet tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalatai körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan együttműködhetnek, hosszú távon is számíthatnak rájuk. Azzal, hogy a TRIÁSZ-95 Kft. a Dun & Bradstreet AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

tanúsítványunkat itt, vagy az engedélyek, tanúsítványok menüpont alatt megtekintheti.

Munkabiztonsági, munkaegészségügyi és környezetvédelmi minősítésünk:

TRIÁSZ-95 Kft. megszerezte az SCC Biztonságirányítási rendszerének tanúsítását.

Az SCC (Vállalkozók Biztonsági Tanúsítványa) célja: a balesetek számának csökkentése. Olyan jelentős, biztonságot és egészséget veszélyeztető tevékenységet végző szervezetek szerezhetik meg, akik pl. a gáz- és olajiparban, vegyi gyárakban stb. végzik munkájukat, illetve nyújtanak szolgáltatásokat. Az 1994-ben Hollandiában kialakított, majd 1995-ben Németországban is bevezetett szabályozás időközben – Belgium, Ausztria, Svájc csatlakozásával – európai „SCC Platformmá” bővült, aminek fő feladata a rendszerek összehasonlíthatóságának és a kölcsönös elismerésének egyértelműsítése. A tanúsítvány igazolja, hogy a vállalkozásunk munkája során megfelel a rendszer munkabiztonsági, munkaegészségügyi és környezetvédelmi követelményeinek.

Az SCC alkalmazásával a szervezetünk megbízhatóan, biztonságosan, a Megrendelő igényei szerint tudja teljesíteni feladatát. Az SCC az adott iparágban termelő, és szolgáltató szervezetek számára egyaránt megfelelő. Az SCC tanúsítvány egész Európában elismerik és elfogadják, mely a munkatársaink biztonsági tudatosságának emeléséhez is hozzájárul.

A biztonság és a munkavédelem ugyanúgy fontos a vállalkozásunk és a dolgozóink számára is. A munkavédelem mindenki részéről többlet erőfeszítést igényel, ugyanakkor nem lehet előre tudni, hogy igyekezetünk meghozza-e a várt eredményt, illetve milyen eredményességgel segítette a problémák elkerülését.

Az alap biztonsági ismeretek a munkavédelem, egészség, biztonság és jó munkahelyi közérzet terén a dolgozóink alapvető érdekét szolgálják. Nyugodtan kijelenthetjük ugyanakkor, hogy a munkavédelem irányába tett erőfeszítések hozzájárulnak a balesetek valószínűségének és a munkaköri ártalmak csökkentéséhez, ezáltal a vállalkozásunk megítélésében is kritikus szerepük van.

A Megrendelőket és a szerződő vállalatokat törvényi kötelezettségek terhelik saját, illetve a másik fél dolgozóinak kockázatos helyzetektől való megvédése tekintetében. A Megrendelőnek ezen túlmenően kötelessége, hogy távol tartsa azokat a kevésbé biztonságos szerződő Vállalatokat, amelyekről tudja, hogy a dolgozók biztonságával és egészségével kapcsolatos rendelkezéseket nem tartják be.

Az eljárási módok elég szerteágazóak, a gyakorlatban azonban a legtöbb Megrendelő csak azokkal a vállalatokkal köt szerződést, amelyekről tudja, hogy számukra a minőségi és munkavédelmi szempontok fontosak, és rendelkeznek az ezt igazoló bizonyítványokkal és tanúsítványokkal.

Főbb partnereink:

 • MOL Zrt.
 • DUNATÁR Bázistelepei,
 • A Gilbarco ACIS Kft. alvállakozójaként MOL, OMV, LUKOIL, ENI AGIP üzemanyagtöltő állomásain, AUDI Hungária Motor Kft. Győri , Magyar Suzuki Zrt. Esztergomi gyáraiban tártálytechnikai tevékenység.
 • BorsodChem Zrt.
 • MICHELIN Hungária Kft,
 • TVK
 • AKZO NOBEL
 • TEVA Zrt.
 • BUNGER Zrt.
 • Franz Kaminski Vagonjavító Kft.
 • Framochem Kft.
 • Raaberlog Kft.
 • Több vegyipari félkész és készterméket előállító vállalkozásnál végeztük tevékenységünket, továbbá Mezőgazdasági Szövetkezetek, egyéb Gazdasági Társaságok, Önkormányzatok, Tűzoltóságok, Rendőrség és Határőrség.
 • Szállítmányozó Vállalatok:
 • DEN HARTOGH TRANS Kft.
 • HOYER HUNGÁRIA Kft.
 • MEGA Kft.
 • SILÓTANK Kft.
 • RÉVÉSZ TRANS Kft.
 • TRANSTANK Kft.

Az elmúlt 22 évben végzett munkáinkat itt, vagy a referenciáink menüpont alatt megtekintheti.