A kútoszlop karbantartás és hitelesítés az Ön érdeke

kútoszlop karbantartás

A benzinkutak működése ellenőrzés nélkül nem engedélyezett. A kútoszlop karbantartás és hitelesítés a kötelezően elvégzendő tevékenységek sorába tartozik.

Az üzemanyagtöltő állomások vizsgálata, karbantartása, hitelesítése is előíráshoz kötött, meghatározott időközönként el kell végezni. Ha nem történik meg valamelyik időszakos kötelezettség lebonyolítása, az a benzinkút számára bírságot jelenthet vagy még rosszabbat, bezárást.

Az időszakos ellenőrzéseken a szakemberek elvégzik azokat a feladatokat, amik garantálják, hogy a teljes üzemanyagtöltő állomás üzembiztosan működjön a továbbiakban is. Egy olyan területen, ahol fokozottan veszélyes anyagokkal dolgoznak és gyúlékony anyagokat tárolnak, erre szükség is van.

A benzinkutakat napi szinten használják, ez a fokozott igénybevétel pedig odavezet, hogy nagyobb lesz a meghibásodás veszélye. A kútoszlopok karbantartása csökkenti annak az esélyét, hogy egy váratlan meghibásodás bekövetkezzen. Egy ilyen eset azzal jár, hogy a benzinkút nem tudja kiszolgálni az addig megszokott kapacitással a vásárlókat, ez pedig bevétel kiesést jelent. Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy a meghibásodást javíttatni is kell.

A kútoszlop karbantartás rendszeres beütemezésével időt, költséget spórol és el tudja kerülni azt is, hogy a benzinkút részlegesen vagy teljesen leálljon. Legyen felkészült, ne okozzon csalódást a töltőállomásra érkező autósoknak sem! A karbantartás nemcsak ellenőrzést foglal magába, hanem tisztítást is, ehhez kapcsolódóan pedig a kútoszlop hitelesítését is. A kútoszlop hitelesítést évente kell megrendelnie az üzemeltetőnek, ennek során az üzemanyagmérőt kell a szakembernek megvizsgálni és hitelesíteni.

A csapatunkra természetesen nem csak akkor számíthat, ha üzemanyagtöltő állomás építésére keres a tevékenységben jártas céget. A további teendőket is ránk bízhatja, karbantartással, hitelesítéssel és tisztítással kapcsolatban is. Az Önnek szóló ajánlatunkat ismerje meg, keressen minket bizalommal az elérhetőségeink egyikén!