A Rafibra módszer és amit tudni érdemes róla

Rafibra módszer
A Rafibra módszernek köszönhetően a benzinkút működése zavartalan lehet a karbantartás során. Keressen minket és válassza a legkorszerűbb technológiát!
Egy üzemanyagkút működtetése rendkívül összetett folyamat, aminek során rengeteg a feladat, számtalan dologra kell odafigyelni és szigorú szabályozásnak kell megfelelni. Szerencsére ma már rendelkezésünkre áll a Rafibra módszer, ami az egyik legkorszerűbb technológia ezen a téren. Nézzük, mi mindent érdemes róla tudni!A Rafibra módszer legnagyobb előnye, hogy a karbantartási munkák alatt a kút működése zavartalan lehet, így nem kell számolni emiatt bevételkieséssel. A technológia lényege a duplafalú tartály, amibe szivárgásérzékelő kerül beépítésre. Ez megakadályozza a szivárgást, ezáltal az altalaj szennyeződését. Bármilyen régi tartály helyben történő munkavégzéssel átalakítható duplafalúvá, legyen az föld feletti vagy akár föld alatti. A munka elkészültével kalibrálásra és hitelesítésre van szükség, ám ez lézerrel gyorsan és egyszerűen elvégezhető.
A Rafibra módszer másik nagy előnye az Ecofilteres gáztalanítás, aminek során nincs szükség a kút bezárására, így a művelet nem okoz bevételkiesést. Az Ecofilter 100%-ban kiküszöböli a környezetszennyezést és a robbanásveszélyt egyaránt. És végül, de nem utolsó sorban, meg kell említeni a Rafibra aknafedeleket is: ezek 40 tonnás teherbírásra készültek, teljesen vízállóak, meggátolják a folyadékok, gázok és szagok szivárgását. Felszerelésük könnyű, ellenállnak a korróziónak és csúszásmentesek. A Rafibra vízvisszatartó szelepeknek köszönhetően még nagy esőzés esetén sem juthat víz a tartályba.
Rafibra módszer rengeteg előnyt biztosít felhasználóinak, és most már cégünk szolgáltatásai között is megtalálható. Váltson rá Ön is, használja ki a korszerű technológiát minden téren! Ha további információra van szüksége vagy kérdései merültek fel, forduljon hozzánk bizalommal akár még ma! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén.