Amit a veszélyes hulladék szállításról tudnia érdemes

VESZÉLYES HULLADÉK SZÁLLÍTÁS

Több, mint két évtizedes szakmai múltunk a garancia arra, hogy biztos kézben tudhatja a veszélyes hulladék szállítást, ha minket bíz meg a feladattal!

Az elmúlt években egyre több helyen okoz problémát a felhalmozódott hulladék, azonban vannak olyan esetek, amikor nem a mennyiség jelenti az igazi kihívást. Veszélyesnek tekinthető a hulladék, ha összetevői között olyan anyagok is vannak, amik kockázatot jelentenek az egészségre vagy a környezetre. Többféle veszélyességi jellemzőről beszélhetünk, ide soroljuk többek között azokat az anyagokat, amik robbanásveszélyesek, tűzveszélyesek, oxidáló hatásúak, rákkeltők vagy fertőzők.Ha benzinkút üzemeltetésbe kezd, Önnek is tisztában kell lennie mindezekkel, a veszélyes hulladékért ugyanis annak termelője, illetve tulajdonosa felel. Ebbe beletartozik a hulladék környezetkímélő kezelése, ennélfogva a szállítás, a begyűjtés, a tárolás, valamint végső soron az ártalmatlanítás is. Ez az Ön számára azt jelenti, hogy a szabályos és biztonságos üzemeltetés alapvető feltétele, hogy szerződést köt egy céggel, amire mindezeket rábízhatja.

Fontos tudnia, hogy veszélyes hulladék szállítást és az ezzel kapcsolatos valamennyi tevékenységet csak a jogszabályban előírtak szerint lehet végezni. A szállításra vonatkozóan az aktuális ADR szabályzat az irányadó, a feladatot csak olyan partnerre bízhatja, aki biztos és naprakész ismeretekkel rendelkezik ezen a területen. A felkészültséghez hozzátartozik a szabályoknak megfelelően felszerelt jármű, továbbá a szükséges hivatalos engedélyek megléte.

Ha nem szeretne kockáztatni, bízza a munkát a mi cégünkre! Több, mint két évtizedes szakmai jártasságunknak köszönhetően a veszélyes hulladék szállítás velünk garantáltan zökkenőmentes. Tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora felelősséget vállalunk, ezért a legnagyobb körültekintéssel végezzük munkánkat. Képezzük magunkat és nyomon követjük a változásokat, így tudunk megfelelni a hatályos jogszabályi előírásoknak és így tudunk megbízható szolgáltatást biztosítani Önnek.

Kérje bátran ajánlatunkat, gondoskodjon a szakszerű veszélyes hulladék szállításról velünk!