Tartályhitelesítés precíz méréssel

tartályhitelesítés

tartályhitelesítés egy olyan speciális szolgáltatás, amit meg tud tőlünk rendelni. A tároló tartályok pontos felmérését végezzük el az ügyfeleinknek.

A tartályhitelesítésre több alkalommal is sort kell keríteni. Az első alkalom a tartály üzembe helyezését követő ötödik évben jön el, majd tizenöt év után, az időszakos hitelesítés következik. Minden esetben ugyanazt az eljárást folytatja le a szakember, aki a tartályhitelesítést elvégzi. A vizsgálat elsődleges célja azoknak a méréseknek az elvégzése, amik a tároló tartályok pontos űrtartalmára vonatkoznak. A méréseket a vonatkozó hatóságok engedélye alapján végzik el, az így kapott adatokat pedig a hatóságnak bemutatják. A tartályhitelesítéshez szükség van tehát hitelesítési engedélyre, csak ezután lehet elvégezni a kijelölt tartályokon az űrtartalom mérését.

tartályhitelesítés a töltési magasságot is figyelembe veszi és ennek az adatnak a felhasználásával tudja a tartály űrtartalmát is pontosan megmérni. A tartályok több méretben és alakban is készülnek, lehetnek hengeresek, gömb alakúak, laposak és az elhelyezkedésük is többféle lehet. Egy tartály helyet kaphat a föld alatt és a föld felett is. Az alak, a méret és a tartály helyzete a mérésben nem okozhat gondot. Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz, ha olyan szolgáltatót keres, ami a területen gyakorlattal rendelkezik! A rutinunknak és a felkészültségünknek köszönhetően a tartályhitelesítésben sem vétünk mérési hibákat. Ennek köszönhetően a mérést nem kell feleslegesen megismételni, nem raboljuk az ügyfelek idejét ezzel. Precíz, megbízható és hatékony munkát végzünk el minden helyszínen.

A benzinkutak, töltőállomások létesítése és fenntartása számos szabályozáson és előíráson keresztül valósítható csak meg. Mi segítünk abban a tulajdonosoknak és üzemeltetőknek, hogy semmilyen kötelezettségről ne késsenek le és teljesíteni tudják azokat. Az igénybe vehető szolgáltatásainkról minden tájékoztatást megadunk az érdeklődőknek, ha kapcsolatba lépnek velünk az egyik elérhetőségünkön.