A tartálytisztítás nem csak a tisztaság miatt fontos

tartálytisztítás

A tartálytisztítás szakemberek által elvégzett speciális feladat, amire adott időközönként kell sort keríteni.

A tartályok kezeléséhez a tisztításuk is hozzátartozik

A tartályok különleges tárolók, amik hasonlóan körültekintő bánásmódot igényelnek. Szállításhoz és tároláshoz is szükség van tartályokra és mivel igénybevételnek vannak kitéve, folyamatos karbantartást is biztosítani kell a számukra.

A tartályokba töltött folyadékok, anyagok nyomot hagynak maguk után, de egyéb szennyeződés, lerakódás is kerül rájuk. A belső falakon és a külső borításon keletkezett szennyeződések eltávolítása biztonsági és minőségi kérdés is.

A tartálykonténer tisztítás elhanyagolása komoly következményeket von maga után. Egyrészt a tartály minősége, használhatósága kerül veszélybe, mert a lerakódások korróziót okozhatnak. Másrészt a tulajdonosnak kell plusz költségekkel számolnia az esetlegesen tönkrement tartályok javítása, cseréje miatt. Nem említettük a környezetszennyezés veszélyét vagy a tartályban tárolt anyagok veszteségét.

A tartálytisztítás előfeltétele egyéb feladatoknak is

Akár vegyipari tartálytisztításról, akár vasúti tartálykocsi tisztításról van szó, érvényesek az alapvető szabályok. A tisztításuk nemcsak önmagában sarkalatos kérdés, de összefügg egyéb tevékenységekkel, ellenőrzéssel vagy javítással is. Az ilyen és ehhez hasonló feladatokat nem lehet elvégezni hitelesen egy olyan tárolóval, ami szennyezett.

Hosszú távon a biztonság és a költséghatékonyság záloga a tartályok tisztasága és a tisztítás rendszeres, szakszerű kivitelezése.

Legyen Ön is az ügyfélkörünk tagja, bízzon ránk minden olyan tevékenységet, ami tartályok kezelésével kapcsolatos! A tartályok vizsgálata, hitelesítése, tisztítása, javítása mind olyan feladatok, amiket számtalanszor elvégeztünk. Referenciáink magukért beszélnek, minden tanúsítvánnyal rendelkezünk, elhivatottságunk pedig évek óta töretlen. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, ehhez első lépésként lépjen kapcsolatba velünk  üzenetben vagy telefonon!