Tartályvizsgálat a kifogástalan műszaki állapotért

Tartályvizsgálat

Tartályvizsgálat az előírásoknak megfelelően, szakszerűen és precízen! Profi segítséggel Ön is zökkenőmentessé teheti a töltőállomás üzemeltetését!

A vállalkozások sikere sokféle tényezőn múlik, de egy biztos; gondosan megválasztott partnerekre van szükség, akik a háttérből támogatják a vezetőket. Ám ez nem csupán az olyan általános teendőkre igaz, mint amilyen a beszerzés vagy éppen a könyvelés, hanem a szakterület-specifikus feladatokra is. Egy töltőállomás üzemeltetését pedig számtalan ilyen speciális teendő övezi, ezért mindenképpen szükség van egy cégre, ami szakszerű segítséget tud nyújtani olyan feladatokban, mint amilyen a tartályvizsgálat.

tartályvizsgálat nem csupán egy lehetőség, amit érdemes kihasználni, hanem a hatályos jogszabályoknak megfelelően kötelező. Ez a szabályos és biztonságos működés alapja, hiszen a veszélyes anyagokat csakis kifogástalan műszaki állapotban lévő tartályokban szabad tárolni. A 28/2011 (IX.6.) OTSZ és az 1/2016. (I.5.) NGM rendelet pontosan előírja, hogy milyen időközönként milyen típusú vizsgálatokat kell elvégezni annak érdekében, hogy megelőzhetőek legyenek a problémák. A tartályvizsgálat célja, hogy pontos képet adjon a tartályok állapotára vonatkozóan, így szükség szerint gondoskodni lehet a javításról vagy éppen a cseréről.

Az optimális műszaki állapot a személyi sérülések és anyagi károk elkerülésének érdekében, valamint környezetvédelmi szempontból is fontos, de az üzemanyag minőségét is befolyásolja. Bár a tartályvizsgálat módszerei és körülményei pontosan meg vannak határozva, a vizsgálatot végző szakemberek precizitását semmi sem garantálja. Ez az oka annak, hogy okosan kell partnert választani a töltőállomás üzemeltetéséhez, hiszen a hozzáértés mellett a szakma iránti elhivatottság is szükséges a színvonalas, megbízható munkához.

Ha Ön is profi segítséget szeretne kapni a töltőállomás üzemeltetéséhez, ránk számíthat! Teljes körű támogatást nyújtunk, melybe természetesen az előírások szerinti tartályvizsgálat is beletartozik. Munkánkat a legnagyobb odafigyeléssel végezzük, így biztos lehet benne, hogy jól dönt, ha ránk bízza a feladatot. Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat!