Tartálytisztítás és tartályvizsgálat megbízható partnerrel

tartálytisztítás és tartályvizsgálat

tartálytisztítás és tartályvizsgálat teszi lehetővé a szabályos működést, de egyben vállalkozását is szolgálja, ezért ne bízza a véletlenre!

Az üzemanyagok veszélyesnek minősülnek, ennélfogva az azok tárolására szolgáló tartályokat rendszeresen ellenőrzésnek, illetve karbantartásnak kell alávetni. Ez a töltőállomások üzemeltetésének egyik legalapvetőbb feltétele, ami a munkavállalók biztonsága, a balesetek elkerülése és a környezet védelme érdekében is nagy jelentőséggel bír. A két legfontosabb teendő ezzel kapcsolatban a tartálytisztítás, valamint a tartályvizsgálat, melyeket a jogszabályokban előírtak szerint kell végrehajtani. Pontosan meg van határozva, hogy milyen esetekben és milyen módon kell elvégezni a tartályokkal kapcsolatos teendőket, azok elmulasztása esetén pedig jelentős pénzbírsággal kell számolni.

A szakszerű tartálytisztítás és tartályvizsgálat azonban sokkal több, mint a töltőállomások üzemeltetésével járó kötelező teendő, ezért egyikre sem érdemes így tekinteni. Míg a tisztítással gondoskodni lehet az üzemanyag minőségének megőrzéséről, addig a vizsgálat segítségével megelőzhetőek a tartályokkal kapcsolatos komolyabb problémák. A rendszeres ellenőrzéssel könnyen lehet tervezni, ezzel szemben egy váratlanul jelenthető meghibásodás leállással, a javítás pedig felesleges kiadással jár. A tartálytisztításnak és a tartályvizsgálatnak is megvan tehát a maga szerepe abban, hogy a vállalkozás sikeres legyen, ez pedig azt jelenti, hogy okosan kell partnert választani a feladatok elvégzéséhez.

Ha Ön nem csupán a pénzbírságot szeretné elkerülni, hanem profi munkát vár, amikor elérkezik a tartálytisztítás vagy a tartályvizsgálat ideje, ránk van szüksége! Nem csupán szakmai jártasságunk és tapasztalatunk, hanem munkánk iránti elhivatottságunk is hozzájárul ahhoz, hogy mindig precízen és eredményesen dolgozzunk. Amennyiben úgy érzi, hogy ilyen partnert keres a töltőállomás üzemeltetéséhez, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, és kérje ajánlatunkat!